fbpx

Matsal&Bar

Vi hyllar det småskaliga och lokala!

För Kittelfjäll Värdshus är det en självklarhet att värna om den lokala och småskaliga livsmedelsproduktionen. Vi verkar i en fantastisk miljö med råvaror av världsklass och en matkultur, präglad av månghundraåriga traditioner av renskötsel, jakt- och fiske och på andra sidan bergen ligger nordatlanten.

Vi samarbetar med flera duktiga och hängivna lokala råvaruleverantörer och matproducenter, men odlar också örtkryddor och sallat själva. För oss är det inget konstigt, det är så man alltid har levt här.

 

Dryck vald med omtanke!

Vårt fina sortiment av vin och öl väljs med stor omsorg och hänsyn till hur odling och framställning gått till. Vi vet att allt detta är bra, främst för kvalitén och smaken, men även för miljön med kortare transporter, för att bidra till att hålla landskapen öppna och för sysselsättningen. Samt även för det goda samvetet och det måste ju få kosta litegrann, eller hur? Välkommen till oss!

 

 

 

Fantastisk mat, trevlig personal och gemytlig inramning. Önskar vi hade detta ställe hemmavid. Röding till förrätt och Skrei till varmrätt var oslagbart. Dessutom klockrena rekommenderade viner. Tripadvisor Mars 2020

 

 

Spännande och kreativ matlagning!

I vår omtyckta och vackra matsal har vi plats för upp till 90 personer. Vi serverar spännande, modern mat med en twist som passar alla, såväl hungriga skidåkare, skoterförare, sommarbesökare och alla andra Kittelfjällsfrälsta. I vår köksbar kan du också äta eller ta en drink samtidigt som du kollar in i det öppna köket.

Avslappnat barhäng

Under barmarkssäsongen är baren stängd/obemannad. Välkommen att beställa något gott att dricka i våra soffgrupper i matsalen eller i köksbaren istället.

Välkommen!

I vår avslappnade och personligt inredda bar kan ni hänga med släkt och vänner i våra vintagesoffor framför brasan och runt små mysiga barbord. I glasen serveras fina viner utvalda av vår sommelier, goda Värdshusdrinkar och lokal hantverksöl.

Goda smårätter och snacks finns på vår barmeny. Vi har en varierad och kul liveunderhållning i baren under såväl afterski som på kvällen.

Vi har haft spelningar med bl.a Bo Sundström, Wille Crafoord och den hyllade rockpoeten Johan Airijoki.  Vår käre hustrollis Vargen uppträder ibland med tricks för hela familjen!

Det går fint att boka bord på 0940-574700 eller info@kittelfjallvardshus.se! Välkommen!

 

Bordsbokning?

0940-57 47 00

eller maila

info@kittelfjallvardshus.se

Välkomna!