fbpx

Matsal&Bar

Vi hyllar det småskaliga och lokala!

För Kittelfjäll Värdshus är det en självklarhet att värna om den lokala och småskaliga livsmedelsproduktionen. Vi verkar i en fantastisk miljö med råvaror av världsklass och en matkultur, präglad av månghundraåriga traditioner av renskötsel, jakt- och fiske och på andra sidan bergen ligger nordatlanten.

Vi samarbetar med flera duktiga och hängivna lokala råvaruleverantörer och matproducenter, men odlar också grönsaker, kryddor och potatis själva. För oss är det inget konstigt, det är så man alltid har levt här.

 

Dryck vald med omtanke!

Vårt fina sortiment av vin och öl väljs med stor omsorg och hänsyn till hur odling och framställning gått till. Vi vet att allt detta är bra, främst för kvalitén och smaken, men även för miljön med kortare transporter, för att bidra till att hålla landskapen öppna och för sysselsättningen. Samt även för det goda samvetet och det måste ju få kosta litegrann, eller hur? Välkommen till oss!

 

 

 

Fantastisk mat, trevlig personal och gemytlig inramning. Önskar vi hade detta ställe hemmavid. Röding till förrätt och Skrei till varmrätt var oslagbart. Dessutom klockrena rekommenderade viner. Tripadvisor Mars 2020

 

 

Spännande och kreativ matlagning!

I vår omtyckta och vackra matsal har vi plats för upp till 90 personer. Vi serverar spännande, modern mat med en twist som passar alla, såväl hungriga skidåkare, skoterförare, matälskare och alla andra Kittelfjällsfrälsta. I vår köksbar kan du också äta eller ta en drink samtidigt som du pratar med kockarna i det öppna köket.

Avslappnat barhäng

I vår avslappnade och personligt inredda bar kan ni hänga med släkt och vänner i våra vintagesoffor framför brasan och runt små mysiga barbord. I glasen serveras rejäla, spritstinna drinkar, ett brett men personligt utvalt ölsortiment samt en kul och fyllig vinlista.

Vi fyller på med nya sorters gin, whisky och calvados till denna vinter. Goda charkbrickor, smaskiga smårätter och snacks finns på vår barmeny. Vi har även väldigt varierad liveunderhållning i baren under såväl afterski som på kvällen.

Vad sägs om Bo Sundström från Bo Kaspers orkester, Wille Crafoord, dj-trion Toppar och Dalar eller varför inte en violinkonsert i världsklass av Semmy Stahlhammer.  Vår käre hustrollis Vargen uppträder ibland med tricks för hela familjen!

Det går fint att boka bord på 0940-574700 eller info@kittelfjallvardshus.se! Välkommen!

 

Bordsbokning?

0940-57 47 00

eller maila

info@kittelfjallvardshus.se

Välkomna!