Boka bord på 0940-574700 eller info@kittelfjallvardshus.se
Oxcarpaccio 195
kräm på Västerbottenost, Värdshusets hot sauce, rågsmulor, picklad lök
Lättrimmad öring från Stoere Guarhta 210
ingefäracréme, husets rabarber, friterad jordärtskocka, dill
Tomattartar 180
grillad majonnäs, bakad äggula, picklade senapsfrön
Lamm på två vis 320
bringa & kebabspett, lammsky, grönsallad från Fjällnära, salsa romanesco
Reninnanlår 385
kräm på fermenterade betor, getostsmör, vinbärsky
Kantarellarancini 285
sotad Värdshusgurka, grönkål, persiljeemulsion
Ugnsbakad hälleflundra 360
vitvinssås, forellrom, sockerärtor
Glasscoupe 145
hasselnöt & blåbär, maräng, chokladsås, rullrån
Pudding på Malgomajgårdens lantmjölk 140
rårörda hjortron, knaprig honung, vispgrädde
Mandelmussla 140
hallonsorbet, jordgubbar, vanilj & timutpeppar
Välkommen !
Viltfondue
Reninnanlår och älginnanlår, fräscha grönsaker, Värdshusets goda såser, mixsallad och pommes frites. Till efterrätt serveras vår goda pudding på lantmjölk från Malgomajgården med rårörda hjortron och vispgrädde. Boka minst en dag i förväg. Vuxna 650 kr och för barn upp till 12år kostar det 375 kr
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.