fbpx

À la Carte

À la Carte från kl 17:30

Boka bord på 0940-574700 eller info@kittelfjallvardshus.se

Oxcarpaccio 195

kräm på Västerbottenost, Värdshusets hot sauce, rågsmulor, picklad lök

Lättrimmad öring från Stoere Guarhta 210

ingefäracréme, husets rabarber, friterad jordärtskocka, dill

Tomattartar 180

grillad majonnäs, bakad äggula, picklade senapsfrön

 

Lamm på två vis 320

 bringa & kebabspett, lammsky, grönsallad från Fjällnära, salsa romanesco

Reninnanlår  385

kräm på fermenterade betor, getostsmör, vinbärsky

Kantarellarancini 285

sotad Värdshusgurka, grönkål, persiljeemulsion

Ugnsbakad hälleflundra 360

vitvinssås, forellrom, sockerärtor

 

Glasscoupe 145

hasselnöt & blåbär, maräng, chokladsås, rullrån

Pudding på Malgomajgårdens lantmjölk 140

rårörda hjortron, knaprig honung, vispgrädde

Mandelmussla 140

hallonsorbet, jordgubbar, vanilj & timutpeppar

 

Välkommen !

 

Viltfondue

Reninnanlår och älginnanlår, fräscha grönsaker, Värdshusets goda såser, mixsallad och pommes frites. Till efterrätt serveras vår goda pudding på lantmjölk från Malgomajgården med rårörda hjortron och vispgrädde. Boka minst en dag i förväg. Vuxna 650 kr och för barn upp till 12år kostar det 375 kr