fbpx

Konferens

Anordna er konferens eller ert event hos oss!

På Kittelfjäll Värdshus finns stora möjligheter att skräddarsy er konferens eller gruppaktivitet efter egna önskemål.  Ni kan hyra delar av anläggningen helt för er själva. Konferera eller ha möten i vår bardel som är utrustad med projektor, bekväma möbler och vacker utsikt mot fjället.

Flytta sen över till vår fina matsal och avnjut en god och vällagad lunch och senare en lyxig middag baserad på traktens råvaror. Med personligt, avslappnat och proffsigt bemötande gör vi er vistelse i Kittelfjäll minnesvärd. Vi ordnar trevliga uteluncher på fjället med renskinn, souvasskav ur en Muurikapanna och kokkaffe. Eller varför inte en matlagningskurs tillsammans med våra duktiga kockar. Vi samarbetar såklart med alla lokala event och upplevelseföretag. Möjligheterna är många!

 

Förslag Affärspaket Kittelfjäll Värdshus 

Mytomspunnen skidåkning, lyxiga middagar med matchande vinpaket

Beskrivning

Det exklusiva  företagsmötet i mytomspunnen fjällmiljö Ta  med det mindre företaget eller ledningsgruppen till Kittelfjäll för exklusiv konferens. Avsluta dagen med lyxiga trerätters middagar matchat med fina viner på Kittelfjäll värdshus välrenommerade restaurang. Vi använder alltid de bästa råvarorna från fjället och närområdet. Ni konfererar i lugn och ro i vår fullt utrustade och avskilda bardel. 

Aktiviteter

På vintern: Utanför dörren finns skidliften som enkelt tar er upp till  ett av Sveriges bästa skidområden. Goda möjligheter till vinprovning med utbildad sommelier, guidade toppturer och helikopterskidåkning finns såklart. Skidutrustning finns att hyra på Skidboden, övrig klädsel tar gästen med sig.

På sommar och host: finns oändliga möjligheter till bl.a vandring, cykling, flugfiske, småviltsjakt och svampplockning. Pris med offert.

Längd

2 dygn

Min/Max antal

Min antal 4, max 20. 

Säsong

Under december, januari och hela barmarkssäsongen samt veckodagar under februari, mars och april är detta erbjudande möjligt att boka. Dock ej under nyårsveckan samt 9, 10 och påsk. 

Inkluderas

2 x lunch, 2 x Trerätters middag med vin paket, 2 x frukost, 2 nätter boende i enkelrum  på vårt vandrarhem och konferens rum med utrustning och kaffe / te.  Hus i närheten finns också att hyra samt möjlighet att hyra hela vandrarhemmet

Kontakt

info@kittelfjallvardshus.com alt 0940-574700 för mer information och offert

Transport

Ni tar er enklast till Kittelfjäll med egen bil eller flyg till Vilhelmina samt  buss eller tåg / buss

Kostnadsförslag

Pris 5995 kr per person inklusive moms för två dygn inklusive boende med frukost i enkelrum, två trerätters middagar med goda viner, två luncher, konferensrum med kaffe, fikabröd och frukt. 

Villkor

Villkor-KV-1

Gör er konferens eller ert event till en unik upplevelse i en genuin fjällmiljö. Kittelfjäll Värdshus hjälper till att skräddarsy ert event på bästa sätt. Kontakta oss om ni är intresserade!

 

Kittelfjäll Värdshus, Kittelfjäll 270, 923 95 Kittelfjäll

Telefon boende och konferens

+46 940 57 47 00

info@kittelfjallvardshus.se