fbpx

Pandemianpassning

Lunch

Från 11 februari serverar vi lunch varje dag mellan 11:30 – 15 i matsalen samt i baren om den behövs. Endast bordsservering och max fyra personer vid varje bord.

Take away är såklart möjligt om ni önskar.

Eftermiddag

Kom och testa någon god drink eller annat gott att dricka i vår mysiga bar. Mellan 14:30 och 17:00 kan man köpa våra goda stutar, chark och lite fika om man vill. Endast bordsservering

Middag

Vi öppnar matsalen kl 17 med vår fina kvällsmeny. Onsdag till lördag. Vi fixar och myser till baren rejält och serverar även vår kvällsmeny där vid behov. Bordsbokning är som ni förstår obligatorisk numera. Klockan 20:00 stänger vi. Att ni endast får sitta fyra personer vid varje bord har ni säkert koll på. Större sällskap delas upp på flera bord med samma avstånd som till  övriga sällskap. Några rätter lämpliga för take away kommer givetvis att finnas.