fbpx

Kvällsmeny mars & april

 från kl 18

Boka bord på 0940-574700 eller info@kittelfjallvardshus.s

Värdshusets löksoppa 185

västerbottenostkräm, friterad vitlök, sotad schalottenlök

Löjrom från Kalix 275

 gräddfil, rödlök, citronconfit, mandelpotatisblini

Fjällrödingtartar 205

havtorn, lättrökt krasseemulsion, forellrom, rågkrisp

Terrin på kycklinglever & fläsklägg 190

brioche, rostad äpplekräm, cornichons, portvin

Halstrad råbiff på Sjöbergskossa 295

grönt pepparsmör, goda betor, kapris, rösti


Löpeld från Svedjan 280

kantarellcréme, kålrabbi, grönkålspesto, broccoli, picklad lök

Halstrad skrei ”Clam chowder” 355

blåmusslor, persilja, bacon, kål

Ren Rydberg 375 

senapscréme, ölbräserad lök, rödvinssky

Kvällens skidåkare

 ring och kolla vad vi serverar

Pudding på Malgomajgårdens lantmjölk 140

rårörda Kittelhjortron, knaprig honung, vispgrädde

Salt karamellglass & brownie 140

rostade hasselnötter, lakritsmaränger

Husets glasscoupe 145

drottningbär, rullrån, chokladsås, blåbärsmaräng

Mandelmussla 140

sylt & sorbet på ekohallon, vaniljcrème, vitchoklad

Viltfondue

Värdshusets löksoppa 185

västerbottenostkräm, friterad vitlök, sotad schalottenlök

Löjrom från Kalix 275

 gräddfil, rödlök, citronconfit, mandelpotatisblini

Fjällrödingtartar 205

havtorn, lättrökt krasseemulsion, forellrom, rågkrisp

Terrin på kycklinglever & fläsklägg 190

brioche, rostad äpplekräm, cornichons, portvin

Halstrad råbiff på Sjöbergskossa 295

grönt pepparsmör, goda betor, kapris, rösti


Löpeld från Svedjan 280

kantarellcréme, kålrabbi, grönkålspesto, broccoli, picklad lök

Halstrad skrei ”Clam chowder” 355

blåmusslor, persilja, bacon, kål

Ren Rydberg 375 

senapscréme, ölbräserad lök, rödvinssky

Kvällens skidåkare

 ring och kolla vad vi serverar

Pudding på Malgomajgårdens lantmjölk 140

rårörda Kittelhjortron, knaprig honung, vispgrädde

Salt karamellglass & brownie 140

rostade hasselnötter, lakritsmaränger

Husets glasscoupe 145

drottningbär, rullrån, chokladsås, blåbärsmaräng

Mandelmussla 140

sylt & sorbet på ekohallon, vaniljcrème, vitchoklad

Viltfondue

Reninnanlår och älginnanlår, fräscha grönsaker, Värdshusets goda såser, mixsallad och pommes frites. Till efterrätt serveras vår goda pudding på lantmjölk från Malgomajgården med rårörda hjortron och vispgrädde. Boka minst en dag i förväg. Vuxna 650 kr och för barn upp till 12år kostar det 375kr